2012. június 30., szombat

Babaúszás

Már Lucánál is felmerült az ötlet, hogy járjunk babúszásra, de akkor sajnos Pesten ez megoldhatatlannak tűnt. Olyan távolságra kellett volna vinni, ahová csak tömegközlekedéssel lehetett eljutni, és ezt babakocsival aluljárókon, keresztül nem merten bevállalni egyedül.
Most más a helyzet. Szerencsére. Csendes kis városkában lakunk, nincsenek bevehetetlen aluljárók, villamosok, tömeg, stb...Így Sárikának már van lehetősége babaúszásra. Apa is jár velünk, sőt ha valakinek, akkor neki igazán szívügye ez a projekt. 
Különben mindhárman nagyon élvezzük. Egy hónapja járunk, és múlt hét óta már víz alá is merítettük Sárikát. Csak pislogott meglepődve a nagy kék szemeivel, amikor feljött a víz alól. Nagyon ügyes, és láthatóan nagyon élvezi a dolgot. Csak egyszer fakadt sírva, az első alkalom végén, de akkor is inkább azért, mert már éhes volt. Azóta minden alkalomra úgy visszük, hogy előtte szopizunk egy nagyot.
Ezek a képek az első "órán" készültek. Itt én még csak operatőrködtem. Azóta én is minden alkalommal bemegyek velük a vízbe.















Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése