2009. szeptember 13., vasárnap

Hétvége

Itt vannak a szép napos őszi délutánok. A játszótéren most már max. hintázni tudunk, mert a homokozó nagyon nyirkos, a többi játékhoz meg még kicsi a Lucc. Marad a séta, mint szabadidős tevékenység és hogy ne legyen olyan egyhangú a dolog néha, ha van rá lehetőség, jó elmenni ritkán látogatott helyekre. A hétvége szerencsére nem a szokásos programokkal telt, oly annyira nem, hogy még a hintázás is kimaradt, pedig az "szent dolog" az életünkben.
Szombaton családi nap volt a Főtéren, ahová kitoltuk a Mazsolát is.





Persze, mint mindig, egyelőre szinte minden programhoz kicsi volt még, de azért...


...egy darabig mutatott némi érdeklődést Paprika Jancsi iránt.
De tényleg csak egy darabig, aztán inkább sétáltunk vele tovább. Ezt az édes kis "péklegény" sapkát a héten sikerült beszereznem neki.
Késő délutánonként mostanában pillanatok alatt lehűl a levegő, ilyenkor előkerül a mellény, és ilyen esetekre (nah meg persze hűvösebb őszi napokra) horgoltam neki ezt a kis sapkát. (természetesen ez a kép azért került ide, hogy meg legyen örökítve életem első műve az utókornak :-))
Vasárnap
Lucuska életében először külföldön járt :-)
Szombathelytől kb. 15 km-re van egy kis város Ausztriában, Rohonc. Ott található ez a szép bányató. Nagyon szeretem ezt a vidéket. Szép, tiszta, rendezett, és a gyerekkoromra emlékeztet. Sokszor jöttünk ki ide a családdal, hol biciklivel, hol gyalog, aztán később autóval . Jó volt újra itt sétálni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése