2009. június 7., vasárnap

Niki és Balázs

Niki végre meg tudta oldani, hogy egy napocskát velünk töltsön itt Pesten. Már régóta terveztük szerveztük a látogatást, de valami miatt május eleje óta mindig egy hétvégével arrébb toltuk. De most végre sikerült!


Nem csináltunk semmi különöset, csak a szokásosat - főzés (hétvége lévén nemcsak Lucának, hanem magunknak is), játék Lucával, séta Lucával, megint játék Lucával- mégis annyira más (sokkal jobb) volt így , hogy Niki egész nap itt volt.
Balázs (remélhetőleg egy sikeres) vizsgája után csatlakozott hozzánk délután.



Mindig megállapítom, hogy Luca egy igazi "demó gyerek". Ha jön hozzánk valaki vagy elviszem valahová általában nagyon nyugodtan viselkedik, és sokszor mondják az emberek, hogy milyen jó gyerek, meg könnyű vele, ugye? Persze ilyenkor dagad a mellem a büszkeségtől, de azért aki látta már Lucát hisztizni, az tudja, hogy azért nem mindig könnyű a kisasszonnyal, bár nem akarok panaszkodni, mert nincs rossz dolgom !


Nah, de visszakanyarodva Nikiékhez, azzal hogy itt voltak nemcsak nekem lett jobb a napom, hanem Lucus is nagyon jól viselkedett és jól is érezte magát. Persze ehhez az is kellett, hogy Niki meg Balázs rengeteget foglalkoztak vele. Estére azért kicsit már nyűgösebb volt, de melyik gyerek nem az este?!

Mielőtt elindultak volna haza Lucuska aludt Balázzsal egy fél órát. Balázs kicsit hamarabb elaludt a zenélő nyuszira és az én éneklésemre, mint Lucc :-)))
Azért az olyan jó , hogy ha van egy (ráadásul ilyen!!) testvére és sógornő (jelöltje) az embernek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése