2009. július 25., szombat

Discovery

A világ felfedézese hosszú és fáradtságos folyamat, ami soha nem ér véget, néha kisebb balesetekkel jár, de szinte kivétel nélkül mindig valami új és érdekes tapasztalatra vezet.
Luca kezd egyre többet mozogni, a játékait már rég unalmasnak találja, jó, ha 10 percre lekötik a figyelmét. Viszont a mozgás és a manipuláció sok-sok izgalmas dolgot rejt a számára. Mivel pedig nagyon gyors, kíváncsi, és semmi veszélyérzete nincs, ezért nagyon-nagyon résen kell lennünk, hogy lehetőleg ne húzza a kezére az ajtót, ne verje be a fejét a fiók fogantyújába, és főleg ne ugorjon fejest az ágyról. Ha jól sejtem, akkor a neheze még csak most fog jönni, hiszen, ma még csak kúszik, de nemsokára feláll, elindul. Gondolom állandóan rohangálni fogok utána. Úgy tervezem, hogy akkor fogok megszabadulni a még rajtam ragadt maradék 3 kilótól :-))



Az elmúlt néhány hét nagy felfedezései...






Vannak tárgyak, amik lebegnek a levegőben, és ha elengedjük őket, akkor felszállnak. Még jó, hogy egy szalag segítségével vissza lehet őket szerezni!






Aztán van egy olyan játék, ami nagyon hasonlít a játszótéren látható gyerekekhez. Ráadásul ennek szabad nyomkodni a szemét, amit az élő gyerekeknél tilos!





Az egyik legizgalmasabb dolog, ízekre szabdalni egy egész újságot!






Az utóbbi napok nagy kérdése: mi lehet az ajtó mögött?! Mindig kiderül, hogy semmi, de erről akkor is naponta többször meg kell győződni! :-))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése