2012. március 26., hétfő

Telnek a hetek

Sárika korát még csak hetekben mérjük, amiből lassan hónapokban, majd nem is olyan sokára években történő számolás lesz. Na de ne szaladjak ennyire előre időben, telik az magától úgy is, nem is lassan. Sajnos. Sára már elmúlt hat hetes, ami így kimondva nem is tűnik olyan soknak, de el is repült egy szempillantás alatt. 
Sárika nagyon-nagyon jó kislány. Kettőnél többször nem kel fel éjszakánként (ma pl. reggel fél hatkor kelt fel először), és nappal is egy kis angyal. Keveset sír, inkább csak nyöszörög, ha nem tetszik neki valami. Ahhoz pedig, hogy erősebb fokozatra kapcsoljon méltatlankodásban, nagyon éhesnek és kakisnak (mondjuk úgy bokától derékig) kell lennie. 
Közben végigsöpört rajtunk egy újabb betegséghullám. Lucának megint fülgyulladása volt, ezúttal mindkét fülén, én pedig influenzás voltam. Egy kicsit Sári is tüsszögött az elmúlt napokban, de remélem, hogy nem lesz ebből semmi komolyabb. Mindenesetre már bevetettük az orrsziporszit, melynek használatát egyelőre békés szemlélődés kíséri...









 Gréti unokatesóval:








 





A kihagyhatatlan esti szertartás, azaz fürdetünk...













1 megjegyzés: