2009. december 8., kedd

Mi így nyolcan...




...most már hetek óta rendszeresen összejárunk. Azon kívül, hogy remek ez a kis társaság, arra is nagyon jó a babapartizás, hogy a hideg, szürke téli délutánokba egy kis változatosságot hoz.A gyerekek között csak egy-két hónap a különbség, ami szerintem különösen szerencsés mindenki szempontjából.
(balról: Bálint Lillával, Luca velem, Ádám Jucival és Réka Szilvivel)




 

 

 

Az, hogy éppen ki kinek az ölébe mászik fel, vagy ül bele, teljesen véletlenszerű és kiszámíthatatlan.Talán Bálint az egyetlen, aki azért inkább csak anyukájához bújik.



 


 

 

 

 

 

A sok-sok jó dolog mellett, a gyerekeknek biztosan az a legjobb, hogy mindenkinél más és más játékokkal találkoznak, ami számukra új. A "buli" végére komoly csatatér szokott kialakulni a szobákban :-))




Lilláéknál Luca kinézte magának ezt a nagyon kényelmes kanapét és legalább negyed órát azzal töltött, hogy ezen üldögélve nézelődött. Irtó nagylánynak szokta magát érezni attól, ha olyan ülőalkalmatosságon kap helyet, ahol egyébként a felnőttek szoktak ücsörögni, és ilyenkor nagyon elégedetten és büszkén nézelődik.


 

Közös uzsonna nálunk (már egy kicsit karácsonyi hangulatban).

 

Ezt a képet azért tettem fel, mert nem olyan régen lenyírtam Lucus haját elől, mert már a szemébe lógott, és ezen nagyon jól látszik, hogy mennyire ötletszerűre sikeredett a dolog. A család azt mondta, hogy többet nem nyúlhatok hozzá :-)). Nah, majd meglátjuk... :-D


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése