2009. július 20., hétfő

Balaton

Nekem elképzelhetetlen a nyár Balaton nélkül. Ha jól emlékszem nem volt olyan év, hogy ne mentünk volna le a Balcsihoz. Amikor tavaly, már Lucával a pocakban, nyaraltam Györökön, minden nap szóba került, hogy jövőre ilyenkor (azaz az idén :-)) már a Mazsola is itt lesz velünk. És hogy de jó is lesz!!





Nem csalódtam, tényleg jó volt!

Azzal kezdődött, hogy Andris kikísért minket az állomásra, mert egyedül nem boldogultam volna. Egy gurulós bőrönd, egy vállra akasztható sporttáska, egy pelenkázó táska, egy babakocsi, egy autós hordozó és egy Luca baba. Amikor Andris meglátta, hogy mennyi csomagunk van, nem hitt a szemének és állította, hogy ha most kinyitná egyik-másik táskánkat, akkor tutira legalább felébe-harmadába felesleges dolgokat találna benne. Így utólag be kell, hogy lássam, tényleg nem volt mindenre szükség.


Az odaút baromi fárasztó volt. Nagyon meleg volt, nagyon sokan voltak, nagyon kicsi volt a hely, nagyon sokat késtünk és Luca nagyon nyűgös volt. (miért is?! :-))





Viszont ahogy megérkeztünk a Balaton látványa, a szép és csöndes ház, na és persze a család egy csapásra feledtetett minden kellemetlenséget!




A hét két nagy slágere a kifli és a babapiskóta volt. Lucc nagyon rákattant mindkettőre, és nem elhanyagolható előnyük, hogy akár egy órára is képesek lekötni Luca figyelmét. (Végre valami!! :-)))






Anyu vett a Mazsinak egy felfújható medencét, ami nagyon jó szolgálatot tett. Ha nem volt benne víz, akkor játszósarokként funkcionált, ha volt benne víz, akkor jókat lehetett benne pancsikolni. Ebben a kánikulában minden nap fénypontja a medencézés volt. Nagyon-nagyon élvezte Luca a fürdőzést.









Borfesztiválon is voltunk, ahol Lucussal tancoltunk is egy jót csángó zenére. Mostanában ahogy zenét hall rögtön elkezdi rázni magát a kezemben :-) .
Köszönjük Nikinek és a szüleinek, hogy az idén is nyaralhattunk náluk! Isteni volt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése